Starting the engine

Menu

Työryhmä

Taiteilija ja koreografi

Maija Hirvanen on helsinkiläinen koreografi ja taiteilija. Hirvanen on tehnyt näyttämöteoksia, paikkakohtaisia esityksiä ja konsepteja sekä performansseja. Lisäksi hän tekee yhteistöitä muiden taiteilijoiden, tahojen ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Hirvasen työtä on esitetty laajasti sekä kansainvälisesti että Suomessa.

 

Tuottaja-työpari

Salla Kurronen on helsinkiläinen freelance-tuottaja. Kurronen työskentelee laajasti esittävän taiteen eri muotojen sekä festivaali- ja tapahtumatuotantojen parissa.

Järjestäjä ja tuotantotaho

Baltic Circle on kansainvälinen nykyteatterifestivaali, joka järjestetään vuosittain marraskuussa Helsingissä. Baltic Circle sai alkunsa Baltian ja Pohjoismaiden teatterintekijöiden verkostona 1996 ja ensimmäinen festivaali järjestettiin vuonna 2000. Toiminnan ytimessä on kysymys siitä, mitä teatteri on ja mitä se voisi olla. Baltic Circlen pääjärjestäjä on Q-teatteri ry.

Festivaalin puolesta Carnaval-projektin suunnittelusta ja hallinnoinnista vastaavat taiteellinen johtaja Satu Herrala ja toiminnanjohtaja Hanna Nyman. Carnavalin myötä festivaalin toiminta laajenee entistä enemmän ympärivuotiseksi.

 

Pakettiauton graafinen suunnittelu ja nettisivut

GRMMXI on kaveriporukka, joka välillä tekee graafista suunnittelua, kuten esim. Baltic Circle -teatterifestivaalin vuosien 2015 ja 2016 ilmeet.

2017

Esiintyjät

Satu Herrala (esiintyjä)

Ville Kabrell (äänisuunnittelija)

Olli Kontulainen (näyttelijä)

Pia Lindy (tanssija)

Janne Masalin (pakukuski)

Siiri Partanen (live-rumpali)

Yhteistyössä

Kulttuurisen Nuorisotyön yksikkö Värkkäämö

Operaatio Pulssi – Länsi-Helsinki

Kanneltalo

Walkapolis-projekti

 

Café Asmin Kanneltalo

Kannelmäen Voimistelijat ry

Kantsun Olohuone

Kahvila Herkku

Suomen Hopeanuoli-fanit ry

2016

Tuottaja-työpari

Vuonna 2016  projektissa Hirvasen tuottaja-työparina toimi Janne Masalin.